Olen ollut alalla mukana jo puolisen sukupolvea. Nyt on ensimmäinen satokausi RehuXilla on takanapäin, ja vuosi on ollut mukavien asiakkaiden ja vahvojen ammattilaisten seurassa todella ihana.

Parhaimmat kiitokset arvoisat asiakkaat ensimmäisestä vuodesta.

Tehtaassamme on vahvaa, kokenutta ja osaavaa henkilökuntaa, jotka antavat tekemisellemme historiaa. Nyt olemme saaneet joukkoomme myös nuorempaa, innokasta voimavaraa, joten on hyvä fiilis lähteä toiseen vuoteen.

Vuoden 2015 aikana on Rehuxille luotu parempi tulevaisuus: Uutta logiikkaa ja logistiikkaa, uusia siiloja, uusia henkilöitä, uusia tiloja, jne. Paljon on tehty, mutta tulosta ei vielä näy – niin sen kuuluukin mennä. Vuoden 2016 aikana tulet kuulemaan uusista asioista kuukausittain, sillä näkyvät muutokset ovat vasta tuloillaan.

Otimme syksyllä teemaksi sanaparin ONNISTUNUT RUOKINTA, sillä se kuvaa tekemistämme kaikin tavoin.

Meidän pitää onnistua raaka-aineissa, viljan ostoissa ja -valmistuksessa, tuotesuunnittelussa, myynnissä sekä kuljetuksissa. Vasta kun asiakkaana olet onnistut ruokinnassasi, olemme päässet tavoitteeseemme. 

Jos sinulla on idea, kerro se meille. Parannetaan yhteispeliä, olemme joustavampia kuin uskotkaan. Hei, 60:stä raaka-aineesta voi tehdä vaikka mitä! Aina jos sinulla on jotain, josta haluat kiittää tai moittia, voit olla yhteydessä minuun. Jollen tiedä murhettasi, en voi auttaa asioiden parantamiseksi. Ei ole niin pientä tai suurta asiaa, ettei voi soittaa tai laittaa sähköpostia.

Samalla toivon, että kaikki me Rehuxilla autamme ja palvelemme jopa yli odotusten.

Terveisin,

Fagerholm Thomas_sm

Thomas Fagerholm

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *