UKK – USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Saako tuotteet noutaa tehtaaltanne Tarvasjoelta ja onko paikan päällä maksaminen mahdollista?

Rehuja on mahdollista noutaa suoraan tehtaaltamme Tarvasjoelta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme noutoajan sopimista varten, tilauksen teko onnistuu kätevästi samalla. Valitettavasti maksaminen paikan päällä ei ole mahdollista – tilaus maksetaan jälkikäteen laskulla.

Haluaisin saada lisää tietoa yrityksenne toiminnasta. Kehen otan yhteyttä?

Sikarehuihin sekä sikakivennäisiin liittyvät kysymykset voi suunnata Kimmo Kesälälle (0500 827 546, kimmo@rehux.fi) tai Terhi Hemmilälle (040 090 2463, terhi@rehux.fi).

Kanatuottajat voivat ottaa yhteyttä Jenni Väätämöiseen (044 081 6554, jenni@rehux.fi) ja Terhi Hemmilään (040 090 2463, terhi@rehux.fi).

Kysymyksiin nautakivennäisistä sekä premixeistä vastaa Kimmo Kesälä (0500 827 546, kimmo@rehux.fi).

Viljaostojen ja raaka-ainekuljetusten kohdalla suuntaa asiasi Kai Isakssonille (044 086 0811, kai@rehux.fi).

Logistiikkaa sekä tuotannon suunnittelua ohjaa Arto Uusitalo (044 081 6552, arto@rehux.fi).

Raaka-ainehankintoja sekä prosesseja koskeviin kysymyksiin vastaa toimitusjohtaja Thomas Fagerholm (050 022 8648, thomas@rehux.fi).

Mikä on tuotteiden minimitilausmäärä? Onko tuotteita mahdollista tilata jostain muualta mikäli minimitilausmäärä jää liian pieneksi?

Minimitilausmäärä säkkitilauksille on vähintään viisi säkkiä. Säkkirehujamme on mahdollista ostaa yksittäin Lantmännenin liikkeistä (lista alla) sekä osoitteesta www.kotielaintarvike.fi. Liikkeistä tai Kotieläintarvikkeesta tilatessasi varmistathan kyseisen liikkeen varastosaldon heiltä itseltään. Irtorehutilauksissa otathan yhteyttä myyntiimme.

Säkeissä on mahdollista saada kanarehuista poikas-, kasvatus- ja kanatäysrehua sekä Regular-tiivistettä. Porsasrehuista säkissä löytyy Saparo Alux. Pikkusäkkien koko on 20kg.

– Lantmännen Agro Eura
– Lantmännen Agro Forssa
– Lantmännen Agro Kalajoki
– Lantmännen Agro Kankaanpää
– Lantmännen Agro Kouvola
– Lantmännen Agro Lahti
– Lantmännen Agro Lappfjärd
– Lantmännen Agro Leppävirta
– Lantmännen Agro Lieksa
– Lantmännen Agro Nivala
– Lantmännen Agro Orimattila
– Lantmännen Agro Oulainen
– Lantmännen Agro Oulu
– Lantmannen Agro Maalahti
– Lantmännen Agro Pielavesi
– Lantmännen Agro Porvoo
– Lantmännen Agro Pudasjärvi
– Lantmännen Agro Somero
– Lantmännen Agro Suomussalmi
– Lantmännen Agro Riihimäki
– Lantmännen Agro Meriniitty
– Lantmännen Agro Savonlinna
– Lantmännen Agro Kuopio
– Lantmännen Agro Tornio
– Lantmännen Agro Turku
– Lantmännen Agro Viitasaari

UKK – USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Onko teiltä mahdollista tilata luomurehuja?

Kyllä on! Rehuxilta on saatavilla laadukkaat luomusertifioidut sika- ja kanarehut ainoastaan irtona. Luomukanatäysrehua on mahdollista tilata pikkusäkeissä pelkästään www.kotieläintarvike.fi kautta.

Ovatko käyttämänne raaka-aineet kotimaisia?

Täysrehuissa käytetyt viljat ovat lähialueellamme viljeltyjä. Kalkki tulee Paraisilta Turun saariston kupeesta. Näin ollen raaka-aineistamme 80% on kotimaista alkuperää. Kaikki rehut valmistetaan tehtaallamme Tarvasjoella. Käyttämällä palvelujamme tuet kotimaista työtä!

Löytyykö valikoimistanne Dina-Mite-punkkiainetta kanoille?

Dina-Mite-punkkiainetta on saatavilla valikoimistamme erillisenä tuotteena sekä lisättynä pikkusäkkinä myytävään kanatäysrehuun. Toimitamme Dina-Mitea yksittäin pelkästään tuottajille tai rehustamoille.

Mikä rehu sopii juuri minun linnuilleni?

Poikastäysrehu on tarkoitettu 0-6 viikon ikäisille kananpoikasille. Siinä on korkea raakavalkuaisprosentti ja se sopii loistavasti pienen linnun valkuaistarpeeseen. Poikasrehua voidaan käyttää myös viiriäisten ruokintaan juuri tämän valkuaisen vuoksi.

Kasvatustäysrehuun siirrytään siinä vaiheessa, kun kananpoikaset ovat 7-17 viikon ikäisiä tai parvikohtaisen painonkehityksen mukaisesti. Kalsiumin määrä nousee kasvatusrehussa ja tukee hyvin poikasen kasvua.

Kanatäysrehua käytetään muniville kanoille ja sitä voidaan käyttää ainoana munintarehuna koko munintakauden ajan.

Regular-tiiviste on valkuaistäydennysrehu muniville kanoille, jota käytetään täydentämään kotoista viljaa. Sopiva käyttömäärä on 20% tiivistettä, 70% viljaa ja 10% kalkkia.

Onko kanarehuissa käytetty soija geenimanipuloitua? Onko valikoimissanne soijatonta rehua kanoille? Sisältävätkö kanarehut kalajauhoa?

Pikkusäkeissä myytävissä kanarehuissamme käytetty soija ei ole geenimanipuloitua eivätkä rehut sisällä kalajauhoa. Valitettavasti soijatonta kanarehua ei ole meiltä saatavissa. Tuottajille voimme kuitenkin optimoida omia reseptejä – otathan myyntiimme yhteyttä! Emme voi valmistaa erikoistäysrehuja tai -tiivisteitä alle 3000 kilon erissä.