UKK – USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Saako tuotteet noutaa tehtaaltanne Tarvasjoelta ja onko paikan päällä maksaminen mahdollista?

Rehuja on mahdollista noutaa suoraan tehtaaltamme Tarvasjoelta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme noutoajan sopimista varten, tilauksen teko onnistuu kätevästi samalla. Valitettavasti maksaminen paikan päällä ei ole mahdollista – tilaus maksetaan jälkikäteen laskulla.

Haluaisin saada lisää tietoa yrityksenne toiminnasta. Kehen otan yhteyttä?

Sikarehuihin sekä sikakivennäisiin liittyvät kysymykset voi suunnata Kimmo Kesälälle (0500 827 546, kimmo@rehux.fi), Terhi Hemmilälle (040 090 2463, terhi@rehux.fi).

Kanatuottajat voivat ottaa yhteyttä Terhi Hemmilään (040 090 2463, terhi@rehux.fi) tai Nanni Uusitaloon (0440 717 027, nanni@rehux.fi).

Kysymyksiin nautakivennäisistä sekä premixeistä vastaa Kimmo Kesälä (0500 827 546, kimmo@rehux.fi) ja Elina Oksanen (0440 717 029, elina@rehux.fi).

Viljaostojen ja raaka-ainekuljetusten kohdalla suuntaa asiasi viljanostajalle Henna-Riikka Nuutinen (044 086 0811, henna@rehux.fi).

Logistiikkaa sekä tuotannon suunnittelua ohjaa Pyry Kuisma (044 081 6552, Pyry@rehux.fi).

Raaka-ainehankintoja sekä prosesseja koskeviin kysymyksiin vastaa toimitusjohtaja Thomas Fagerholm (050 022 8648, thomas@rehux.fi).

Harrastekanala-asiossa ota yhteyttä:

Markus Andersson
Asiakaspalvelu, pakatun myyntituotteen logistiikka
Puhelin: 044 7130901
markus@rehux.fi

Mikä on tuotteiden minimitilausmäärä? Onko tuotteita mahdollista tilata jostain muualta mikäli minimitilausmäärä jää liian pieneksi?

Minimitilausmäärä säkkitilauksille on vähintään viisi säkkiä / 100kg.
Säkkirehujamme on mahdollista ostaa yksittäin jälleenmyyjiltämme. Jälleenmyyjiämme mm. Lantmännen myymälät, Kotieläintarvike jne.
Ajankohtaiset jälleenmyyjä tiedot saat harrastekanala yhteyshenkilöltä.

Tilatessasi jälleenmyyjältä, varmistathan kyseisen myyjän varastosaldon heiltä itseltään.
Irtorehutilauksissa otathan yhteyttä myyntiimme.

UKK – USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Onko teiltä mahdollista tilata luomurehuja?

Kyllä on! Rehuxilta on saatavilla laadukkaat luomusertifioidut rehut.

Ovatko käyttämänne raaka-aineet kotimaisia?

Täysrehuissa käytetyt viljat ovat lähialueellamme viljeltyjä. Kalkki tulee Paraisilta Turun saariston kupeesta. Näin ollen raaka-aineistamme 80% on kotimaista alkuperää. Kaikki rehut valmistetaan tehtaallamme Tarvasjoella. Käyttämällä palvelujamme tuet kotimaista työtä!

Löytyykö valikoimistanne Dina-Mite-punkkiainetta kanoille?

Dina-Mite-punkkiainetta on saatavilla valikoimistamme erillisenä tuotteena sekä lisättynä pikkusäkkinä myytävään kanatäysrehuun. Toimitamme Dina-Mitea yksittäin pelkästään tuottajille tai rehustamoille.

Mikä rehu sopii juuri minun linnuilleni?

Poikastäysrehu on tarkoitettu 0-6 viikon ikäisille kananpoikasille. Siinä on korkea raakavalkuaisprosentti ja se sopii loistavasti pienen linnun valkuaistarpeeseen. Poikasrehua voidaan käyttää myös viiriäisten ruokintaan juuri tämän valkuaisen vuoksi.

Kasvatustäysrehuun siirrytään siinä vaiheessa, kun kananpoikaset ovat 7-17 viikon ikäisiä tai parvikohtaisen painonkehityksen mukaisesti. Kalsiumin määrä nousee kasvatusrehussa ja tukee hyvin poikasen kasvua.

Kanatäysrehua käytetään muniville kanoille ja sitä voidaan käyttää ainoana munintarehuna koko munintakauden ajan.

Muninta puolitiivistettä käytetään täydentämään kotoista viljaa. Sopiva käyttömäärä on puolitiivistettä 50%, viljaa 50%, kalkkia vapaasti saataville.

Luomutuotteena on munintarehu, jota voidaan käyttää ainoana munintarehuna koko munintakauden ajan. Luomukanatäysrehua voidaan käyttää luonnonmukaisessa tuotannossa asetuksen (EY) N:o 834/2007 ja (EY) N:o 889/2008 mukaisesti.

Onko kanarehuissa käytetty soija geenimanipuloitua? Onko valikoimissanne soijatonta rehua kanoille? Sisältävätkö kanarehut kalajauhoa?

Pikkusäkeissä myytävissä kanarehuissamme käytetty soija ei ole geenimanipuloitua eivätkä rehut sisällä kalajauhoa. Valitettavasti soijatonta kanarehua ei ole meiltä saatavissa. Tuottajille voimme kuitenkin optimoida omia reseptejä – otathan myyntiimme yhteyttä! Emme voi valmistaa erikoistäysrehuja tai -tiivisteitä alle 3000 kilon erissä.