REHUX – KESKELLÄ VARSINAIS-SUOMALAISIA VILJA-AITTOJA

RehuX Oy perustettiin reilu vuosikymmen sitten täyttämään lähiseudun kuluttajien toiveet tasokkaasta, lähellä tuotetusta rehusta. Nyt käyttäjiä on ympäri maata. Sijainti keskellä varsinaissuomalaisia vilja-aittoja on oivallinen ja ekologinen. Se mahdollistaa keskittymisen itse asiaan: tasokkaiden rehuvaihtoehtojen tuottamiseen sika- ja siipikarjatiloille.

Pieni ja paikallinen, avoin ja rehellinen, joka asiakkaalle oma tuote

Jatkuva kehitystyö

Tavoitteemme on lähellä mutta korkealla: haluamme tarjota parasta. Sen mahdollistavat puhtaat raaka-aineet, paras käytettävissä oleva teknologia, uusin tutkimustieto, asiansa osaavat tuotekehittelijät ja henkilöstö. Asiakkaittemme mielipiteitä ja käyttökokemuksia kuunnellen pystymme kehittämään tuotteitamme jatkuvasti lisää. Valmistamme rehuja myös luomutilojen käyttöön.

Valvonta pelaa

RehuX Oy:n omavalvontaa ja toimintaa ohjaa yhtiössä käytössä oleva ISO 9001 -laatujärjestelmä. Ulkopuolelta toimintaa valvoo Elintarviketurvallisuusvirasto EVIRA. Yritys on ollut toimintansa alusta asti lisäksi Eläintautien torjuntayhdistys ry:n (ETT) ylläpitämällä positiivilistalla. Käytämme Eviran valvomaa HACCP-omavalvontajärjestelmää näytteiden ottamisessa. Riskien varalta yhtiöllä on laaja tuotevastuuvakuutus.

Ensimmäisenä Suomessa

RehuX otti ensimmäisenä Suomessa käyttöön täysautomatisoidun rehujen hygienisointi-, valmennin- ja rakeistuslinjan vuodenvaihteessa 2013. Uusi linja täyttää kaikki ne vaatimukset, joita uusi valmisteilla oleva MMM:n asetusluonnos rehualan toiminnan harjoittamisesta edellyttää rehujen lämpökäsittelyn osalta.

Close
Go top