• Onnistunut ruokinta - valitse Rehux

REHUX – KESKELLÄ VARSINAIS-SUOMALAISIA VILJA-AITTOJA

Rehux

RehuX Oy on kotimaista alkutuotantoa arvostava yritys. Tavoitteenamme on luoda parasta mahdollista rehua kotieläintilan kaikkiin tuotannon vaiheisiin. Tahdomme tarjota tilallisille tukea ja ratkaisuja alati muuttuvassa rehumaailmassa. Omassa toiminnassamme korostamme hygieniaa, laadunvalvontaa sekä jatkuvaa kehitystyötä.

Ei yhtään hullumpi vaan vielä pikkasen parempi!

Suomalaista sisua ammattitaidolla

Korkealuokkaisten tuotteiden valmistuksen takaavat puhtaat raaka-aineet, uusin tutkimustieto sekä osaamisestaan ammattiylpeä henkilöstö. Tuotekehityksemme on tämän päivän huippuluokkaa ja se koostuu erilaisista osaajista. Monet yrityksemme omistajista ovat myös itse maanviljelijöitä – ymmärrämme asiakkaan arvomaailmaa sekä alaan liittyviä haasteita. Osaamme asettua asiakkaan saappaisiin.

Arvostettua rehualan osaamista

RehuX otti käyttöön täysautomatisoidun rehujen hygienisointi-, valmennin- ja rakeistuslinjan ensimmäisenä Suomessa. Vuosien varrella yritys on panostanut rehujen raaka-aineiden jäljitettävyyteen, laadunvalvontaan sekä logistiikkaan. Teemme yhteistyötä kansainvälisten osaajien kanssa. RehuX on haluttu ja arvostettu työnantaja.

OTA YHTEYTTÄ!

Terhi Hemmilä 
Sika- ja kanarehujen myynti, tuotekehitys ja optimointi
Puhelin: 0400 902 463
Lähetä sähköpostia

Kimmo Kesälä
Sikarehujen ja -kivennäisten myynti
Puhelin: 0500 827 546
Lähetä sähköpostia