Nautakivennäiset

Valmistamme erilaisia kivennäisiä nautojen eri tuotantovaiheisiin. Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa kivennäisen tilalle sopivaksi huomioiden myös erityistarpeet. Käytämme tilakohtaisissa RemiX-kivennäisissä hyödyksemme rehuanalyysejä. Toiveiden mukaisesti kivennäisiin voidaan lisätä esimerkiksi orgaanisia hivenaineita, biotiinia, rikkiä, soodaa taikka elävää hiivaa. Kaikkia kivennäisiä on mahdollista saada myös luomutuotantoon sopivina.
Kaikki nautakivennäiset ovat täyskivennäisiä.

  • Kasvukivennäiset on tarkoitettu kasvaville naudoille seosrehuruokintaan. Ne tukevat hiehojen kasvua sekä sukukypsyyttä. Sonneille valmistamme omat kasvukivennäiset ruokintaa täydentämään huomioiden samalla esimerkiksi murskeviljan käytön.
  • Lypsykivennäiset valmistetaan lypsylehmille ympärivuotiseen käyttöön. Ne täydentävät seosrehuruokintaa ja tukevat vastustuskykyä.
  • Umpikivennäiset sopivat ummessaoloajan ruokintaan. Niihin ei ole lisätty kalsiumkarbonaattia, mutta seleeniä löytyy runsaasti.
  • Emolehmäkivennäiset emolehmille ja kasvaville naudoille. Ne on tarkoitettu seosrehuruokintaan tai vapaasti tarjolle.
  • Erikoiskivennäiset suunnitellaan yhdessä tilan tarpeisiin ratkaisemaan ruokintaan tai eläimen terveyteen liittyviä haasteita.

OTA YHTEYTTÄ!

Kimmo Kesälä

Puhelin: 0500 827546
Lähetä sähköpostia

Elina Oksanen

Puhelin: 0440 717 029
Lähetä sähköpostia

ERIKOISTUOTTEET