Lihasikarehut

Lihasikalaan on valittavissa lihasikojen täysrehut alkukasvatuksesta loppukasvatukseen. RehuX Lihasika 1-, Lihasika 2- ja Lihasika 3 -täysrehut on suunniteltu lihasian kunkin tuotantovaiheen tarpeita varten. Lihasika 3 – täysrehu on saatavilla myös soijattomana. Tuotteiden olomuoto on 4mm rae.

Täydennysrehuja tuotteistostamme löytyy sekä perinteiseen vilja-tiivisteruokintaan että OVR–liemille. Teemme täydennysrehujen osalta aina tilakohtaisen tarkennetun ruokintasuosituksen asiakkaamme kanssa, jossa huomioimme tilan omat rehuraaka-aineet. Tarvittaessa kaikki rehut on mahdollista toimittaa myös mureistettuna.

  • RehuX Energiatiiviste (4mm rae) on lihasikojen alkukasvatukseen tarkoitettu energiapitoisempi tiiviste.
  • RehuX Extratiiviste (4mm rae) on lihasikojen viljatiivisteruokintaan optimoitu täydennysrehu. Suositeltava tiivisteen käyttömäärä (15-24%) riippuu viljan ominaisuuksista ja tuotantovaiheesta.
    • Saatavilla myös soijattomana.
  • RehuX OVR-täydennysrehuja (4mm rae) käytetään ohravalkuaisrehun täydentäjänä. Valikoimastamme löytyy täydennysrehut sekä Altian OVR-liemen että ST1-liemen kanssa optimoitavaksi. Suositeltava tiivisteen käyttömäärä (8-12%) riippuu muiden seoksen raaka-aineiden ominaisuuksista ja lihasikojen tuotantovaiheesta.
  • RehuX Y-tiivistettä (4mm rae) käytetään viljan täydentäjänä emakoille ja lihasioille noin 25 kilon elopainosta lähtien. Suositeltava tiivisteen käyttömäärä (15-26%) riippuu viljan ominaisuuksista ja tuotantovaiheesta.
  • RehuX Palkotiiviste (4mm rae) täydentämään runsaasti hernettä tai härkäpapua sisältäviä seoksia. Suositeltu käyttömäärä noin 12-20%.
    • Saatavilla myös soijattomana.

OTA YHTEYTTÄ!

Kimmo Kesälä

Puhelin: 0500 827 546
Lähetä sähköpostia

Terhi Hemmilä

Puhelin: 0400 902 463
Lähetä sähköpostia

Nanni Uusitalo

Puhelin: 0440 717 027
Lähetä sähköpostia