Soile Kyntäjän terveiset

Vajaan kahden viikon Rehuxin työurani aikana olen vakuuttunut siitä, että laajan raaka-ainevalikoiman, onnistuneen rehusuunnittelun, tarkkaan valvotun valmistusprosessin ja luontevan asiakasyhteistyön avulla voimme olla oikea ja onnistunut kumppanivalinta sika- ja kanatiloille.

Sika-asiat ovat 20 vuoden työuran aikana tulleet tutuiksi monesta eri näkökulmasta – tuottajana, tutkijana, neuvojana ja asiakaspalvelijana. Nyt katsotaan asiaa taas hieman eri kulmasta, jossa kuitenkin yhdistyy edelliset kokemukset. Innostuneena otan vastaan myös minulle tähän asti vieraamman eläinlajin – kanat.

RehuX:ssa vastaan rehujen tuoteresepteistä. Rehujen suunnittelu eri eläinlajeille ja eri tuotantovaiheisiin on periaatteessa yksinkertainen, mutta tarkkuutta vaativa prosessi. Tarpeiden mukainen rehu toimii aina hyvin paperilla ja vielä rehusiilossakin, mutta lopullisen tuomion antavat eläimet ja niiden tuotos. Tuotantotilat, tuotantotavat ja eläimet ovat erilaisia tiloilla, puhumattakaan omistajista. Yksityiskohdat muuttuvat jatkuvasti ja samalla eläinten optimaalinen ruokinta muuttuu. Muutoksissa on pysyttävä ajan hermolla, jotta saavutamme parhaan mahdollisen taloudellisen tuloksen, tuottavuuden ja terveet eläimet. On kunnia olla mukana tässä onnistuneessa ruokinnassa. Mitä enemmän ja nopeammin saamme tuotteista palautetta, sitä onnistuneempaan lopputulokseen pääsemme. Kiitos tulevasta yhteistyöstä!

Soile Kyntäjä
Puhelin: 044 0717 027
Lähetä sähköpostia