Jussi Saarisen terveiset

Viljakauppa kanssamme on entistä helpompaa ja tarkempaa.

Elevaattorit ja kuljettimet on alkutalven aikana uusittu, jolloin rekkakuormallisen purkukin vie aikaa alle tunnin! Tämä uudistus on tervetullut takaamaan onnistuneen viljan hankinnan lähialueen viljelijöiltä.

Hoidan RehuXin viljakauppaa kanssasi kaupanteosta tilitykseen asti.
Sovin kanssasi kippausajan ja sovittuna aikana voit ajaa suoraan vaa`alle, avata pressun ja tulla sisälle uusittuihin odotustiloihimme. Siellä voit juoda kahvia, lukea lehtiä tai surffata netissä.

Otan viljastasi näytteet ja pika-analyysin jälkeen pääset kippaamaan kuormasi.
Kippauksen jälkeen tyhjä kuljetuskalusto punnitaan uudelleen, jolloin tarkat tilityskilot ovat selvillä. Tilitys tapahtuu 30 päivän päästä. Kuormanäytteet kairataan monesta eri kohdasta ja säilytämme niitä tehtaallamme kaksi kuukautta.
Meille voit tuoda viljaasi myös virka-ajan ulkopuolella, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tuotannon työntekijät huolehtivat tällöin näytteenotosta ja punnituksesta.

Onnistuneella raaka-ainehankinnalla olen osa onnistunutta ruokintaa asiakastiloillamme. Hyvälaatuinen vilja on rahanarvoinen juttu. Soita tai tekstaile, lähetä sähköpostia tai tule vaikka käymään!

Jussi Saarinen
Viljan ostot ja logistiikka
Puhelin: 044 071 7028

Lähetä sähköpostia