Uudistus! – Babi-porsasrehut ovat nyt Earlyfeed

,

Babimel Lac – maitojauhe

Babimel Lac on erittäin maistuva ja hyvin sekoittuva maitojauhe, joka on suunniteltu erityisesti pikkuporsaiden tarpeisiin.

Vastasyntyneillä porsailla on korkea ravinnontarve, heikko vastustuskyky sekä kehittymätön ruoansulatusjärjestelmä. Tästä syystä porsaat ovatkin hyvin riippuvaisia emakonmaidosta. Pahnuekoon kasvaessa useammat porsaat jäävät ilman emakonmaitoa, minkä takia porsaat tarvitsevat erityistä ruokinnallista tukea.

Soveltuu gm-vapaaseen tuotantoon.

Maitojauhetta käytetään 150 g / litra lämmintä vettä.

25 kg säkki

Babito – ensirehu

Babito on houkutteleva ensirehu, joka kannustaa ja opettaa emakon alla olevia porsaita syömään aikaisemmin ja enemmän. Vieroituksen onnistumisen kannalta on tärkeää saada mahdollisimman suuri osa porsaista syömään kiinteää rehua jo ennen vieroitusta.

Babito on energiapitoinen ensirehu, jota syötetään vapaasti syntymästä alkaen. Babiton kokonaiskulutus on noin 200 g / porsas. Babito on jauheisessa muodossa.

25 kg säkki (lavakoko 1000 kg)

Babi Boost – prestartteri

Sopiva yhdistelmä porsaan ensirehua ja prestartteria. Babi Boost on ensiluokkainen rehu, joka stimuloi syöntiä ja tukee pienikokoisten porsaiden terveyttä ja kasvua. Babi Boost on suunniteltu soveltumaan syötettäväksi vieroituksen yli.

Voidaan syöttää syntymästä alkaen. Käyttö lopetetaan viimeistään viidentenä päivänä vieroituksesta. Babi boost on jauheisessa muodossa.

25 kg säkki (lavakoko 1000 kg)

Babi Start – prestartteri

Prestartteri neljä viikkoisina vieroitetuille porsaille. Babi Startilla tavoitellaan kustannustehokasta kasvua  maistuvilla ja hyvin sulavilla raaka-aineilla. Se tukee porsaiden terveyttä ja syöntiä läpi vieroituksen ja antaa näin hyvät lähtökohdat porsaan nopeaan kasvuun sekä välikasvatuksessa että lihasikalassa.

Syötetään kolmen viikon iästä alkaen vieroituksen yli, korkeintaan 10 päivän ajan. Ennen Babi Starttia suositellaan annettavaksi Babimel Lac-maitojauhetta ja Babitoa tai Babi Boostia. Babi Startin olomuoto on pikkurae.

25 kg säkki (lavakoko 1000 kg)

Saatavilla myös Saparo Startti, joka soveltuu gm-vapaaseen tuotantoon. 

 

Vähimmäistilausmäärä lähetettävissä tilauksissa on 100 kg,

noudettaessa vähimmäistilausmäärää ei ole.

 

Kysy lisää myyjiltämme:

Taru 044 0816554 

Terhi 040 0902463

Johanna 044 3088319