REHUXIN SIANREHUT

Me RehuXilla haluamme tarjota parasta sekä ravintosisällöltään että tekniseltä laadultaan olevilla sikojen rehuilla. Olipa kyseessä sitten emakko, porsas tai lihasika, meiltä löytyvät niin laadukkaat täysrehut kuin tiivisteetkin. Kaikkia omassa tehtaassamme valmistettuja rehuja on mahdollista saada GM –vapaaseen tuotantoon sopivina.

Hernettä tai härkäpapua? Lisäenergiaa tiivisteestä?

Valikoimastamme löytyvät myös tiivisteet tiloille, joilla on käytössä hernettä tai härkäpapua. Tiivisteet on optimoitu palkokasvien vaatimille aminohappotasoille. Jos haluat lisäenergiaa esim pienimpien lihasikojen tai emakkojen tarpeisiin, niin siihenkin meiltä löytyy ratkaisu.

Porsasrehut

Olemme uudistaneet porsasrehuvalikoimamme. Kattava porsasrehuvalikoimamme sisältää maittavat porsaan lisärehut imeville porsaille sekä kasvatusrehut vieroitetuille porsaille aina lihasikalaan siirtoon asti.

Aivan pienimmille voimme tarjota Nusciencen Babi-rehut totutteluun ja vieroitusvaiheeseen. Toistaiseksi voimme toimittaa nämä vain GM-tuotantoon soveltuvina. Toimitamme edelleen PreGrow prestartteria GM-vapaaseen tuotantoon.

Uudessa Saparo-porsasrehusarjassa on kolme vaihetta:

  • Alux (3 mm rae)
  • Välix (3 mm rae)
  • Lopux (4 mm rae)

Voimme lisäksi tarjota vieroitusripulista kärsiville tiloille suunnatun T-sarjan, jossa keskitytään erityisesti suoliterveyteen ja taistellaan bakteereja ja tulehduksia vastaan.

Saparo rehut sisältävät samat aromi- ja makeutusaineet kuin prestartter Babi-rehut, mikä ehkäisee syömättömyyttä vieroitusvaiheessa. Vieroitusvaiheessa porsaan elämässä on paljon muutoksia, joten rehun raaka-ainepohjan on hyvä pysyä samankaltaisena.

Näiden sarjojen väliltä voimme myös räätälöidä tiloille omat seokset tarpeiden mukaan ja tehdä rehuohjelma myös kaksivaiheiseksi.

Tuotteet soveltuvat käytettäväksi myös GM-vapaassa tuotannossa.

Lihasikojen rehut

Lihasikalaan voit valita joko lihasikojen täysrehut alkukasvatuksesta loppukasvatukseen tai vaihtoehdon erilaisista täydennysrehuistamme.
Täysrehuistamme löydät sopivan rehun lihasian eri kasvatusvaiheisiin. RehuX Lihasika1, Lihasika 2 ja Lihasika 3 täysrehut on suunniteltu lihasian kunkin tuotantovaiheen tarpeita varten. Tuotteiden olomuoto on 4 mm rae.

Täydennysrehuja tuotteistostamme löytyy sekä perinteiseen vilja-tiivisteruokintaan että OVR –liemille. Teemme täydennysrehujen osalta aina tilakohtaisen tarkennetun ruokintasuosituksen asiakkaidemme kanssa, jossa huomioimme tilan omat rehuraaka-aineet.

RehuX Extra Tiiviste on lihasikojen vilja-tiivisteruokintaan optimoitu täydennysrehu. Suositeltava tiivisteen käyttömäärä (15-24%) riippuu viljan ominaisuuksista ja tuotantovaiheesta. Tuotteen olomuoto on 4 mm rae.

RehuX OVR- täydennysrehuja käytetään ohravalkuaisrehun täydentäjänä. Valikoimastamme löytyy täydennysrehut sekä Altian OVR-liemen että ST1-liemen kanssa optimoitavaksi. Suositeltava tiivisteen käyttömäärä (6-10 %) riippuu muiden seoksen raaka-aineiden ominaisuuksista ja lihasikojen tuotantovaiheesta. Tuotteiden olomuoto on 4 mm rae.

RehuX Yhdistelmärehu on lihasikojen, ensikoiden ja emakoiden täysrehu. Sen suositeltava käyttö on lihasioille n. 55 kilon elopainosta alkaen. Kasvaville ensikoille sitä voidaan käyttää 30 kilon elopainosta alkaen. Olomuodoltaan tuote on 4 mm rae. RehuX Y-tiivistettä käytetään viljan täydentäjänä emakoille ja lihasioille noin 25 kg:n painosta lähtien. Suositeltava tiivisteen käyttömäärä (15-26%) riippuu viljan ominaisuuksista ja tuotantovaiheesta.

Emakoiden rehut

Emakoille löytyy tuotevalikoimastamme omat täysrehut sekä tiineyskaudelle ja imetykseen sekä ruokintavaihtoehdot tiiviste- ja OVR-ruokintaan. Teemme täydennysrehujen osalta aina tilakohtaisen tarkennetun ruokintasuosituksen asiakkaidemme kanssa, jossa huomioimme tilan omat rehuraaka-aineet.

RehuX Emakkotäysrehu on maittava, kalajauhopitoinen täysrehu imettäville emakoille. Olomuodoltaan tuote on 4 mm rae.

RehuX Tiineysrehu on tiineiden emakoiden ja ensikoiden kuitupitoinen täysrehu. Tuotteen olomuoto on 4 mm rae.

Kalajauhollinen RehuX Emakkotiiviste on emakoiden valkuaistäydennysrehu. RehuX Emakkotiivistettä käytetään emakoiden ruokinnassa rehuviljan ohella tuotantovaiheesta riippuen 14 – 24 %.

RehuX OVR- täydennysrehuja käytetään ohravalkuaisrehun täydentäjänä. Valikoimastamme löytyy täydennysrehut sekä Altian OVR-liemen että ST1-liemen kanssa optimoitavaksi. Suositeltava tiivisteen käyttömäärä (6-10 %) riippuu muiden seoksen raaka-aineiden ominaisuuksista ja lihasikojen tuotantovaiheesta. Tuotteiden olomuoto on 4 mm rae.

RehuX Yhdistelmärehu on lihasikojen, ensikoiden ja emakoiden täysrehu. Sen suositeltava käyttö on lihasioille n. 55 kilon elopainosta alkaen. kasvaville ensikoille sitä voidaan käyttää 30 kilon elopainosta alkaen. Olomuodoltaan tuote on 4 mm rae.

RehuX Y-tiivistettä käytetään viljan täydentäjänä emakoille ja lihasioille noin 25 kg:n painosta lähtien. Suositeltava tiivisteen käyttömäärä (15-26%) riippuu viljan ominaisuuksista ja tuotantovaiheesta.

Pakkauskoot tuotteillemme ovat irto, suursäkki ja pikkusäkki. Suurin osa tuotteistamme voidaan sopimuksesta toimittaa myös mureistettuna.

RehuXin Luomurehut

LUOMUtiloille on olemassa omat tiivisteet sekä emakoille että lihasikojen kasvatukseen. Emakoiden ja porsaiden ruokintaan on kalajauhoa sisältävä täydennysrehu. Lihasikalaan on kalajauhoton vaihtoehto.

RehuX Omanlainen

Jos tilasi raaka-aineet tai eläintesi tarpeet vaativat, niin suunnittelemme ja valmistamme juuri sellaisen rehun kuin haluat!

OTA YHTEYTTÄ!

Terhi Hemmilä – Onnistunut kauppa
Myyntipäällikkö
SOITA JA TILAA: 0400 902 463
Lähetä sähköpostia

Taru Kajantola
Myynti ja tilaukset
Puhelin: 0440 717 027
Lähetä sähköpostia

Close
Go top