REHUX -KANANREHUT

Valmistamme poikaskasvatukseen poikasrehuja sekä untuvikkovaiheen jälkeen kasvatusrehuja kananpojan iän ja painon mukaisten vaatimusten mukaan.

Munintaan on seitsemän erilaista täysrehua esimuninnasta loppumuninnan haasteisiin. Hybrideillä on eroja, niin myös täysrehuissamme on erilaisia vaihtoehtoja ja  valmistammekin munivien kanojen täysrehut hybridikohtaisilla resepteillä.

Tiivisteruokintaan löytyy vaihtoehdot sekä kalajauholla että ilman kalajauhoa.

Tarpeittesi mukaan voimme lisätä mm kuoren laatuun vaikuttavia ”mausteita”. Tai räätälöimme juuri sinun kanalaasi sopivan täydennysrehun.

Kaikkia kananrehujamme on mahdollista saada GM –vapaasta soijasta valmistettuna!

Toimitamme pikkusäkeissä (20 kg) poikasrehua, kasvatusrehua, munivien kanojen täysrehua, tiivistettä ja luomutäysrehua. Nämä rehut eivät sisällä muuntogeenisiä raaka-aineita.

RehuXin Luomurehut

Luomurehuja on sekä kanojen että sikojen tarpeisiin. Kananrehuissa on sekä tiivisteitä että täysrehuja poikasvaiheesta munintaan. Emakoiden ja porsaiden ruokintaan on kalajauhoa sisältävä täydennysrehu. Lihasikalaan on kalajauhoton vaihtoehto.

RehuX Omanlainen

Jos tilasi raaka-aineet tai eläintesi tarpeet vaativat, niin suunnittelemme ja valmistamme juuri sellaisen rehun kuin haluat!

OTA YHTEYTTÄ!

Terhi Hemmilä – Onnistunut kauppa
Myyntipäällikkö
SOITA JA TILAA: 040 090 2463
Lähetä sähköpostia

Taru Kajantola
Myynti ja tilaukset
Puhelin: 0440 717 027
Lähetä sähköpostia

Close
Go top